wie zijn de T’chers?

these two handsome devils…

Roelof Koopmans

“Not just a pretty smile….”

 

Roelof groeit op in Friesland en werkt sinds 1993 in het onderwijs. Korfbal en wielrennen lopen als een rode draad door zijn leven. Momenteel als bondscoach van het Poolse korfbalteam, docent korfbal bij het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond en fietsrecreant op zondagmorgen.

 

Hartger over Roelof:

‘Roelof heb ik in 2010 goed leren kennen tijdens een studiereis in San Diego. Op High Tech High hebben we door gesprekken ontdekt dat wij op dezelfde manier naar onderwijs kijken en dan met name naar de kwaliteit en ontwikkeling van de docent(en) en van teams. Het mag eigenlijk niet stil staan.

Roelof is pragmatisch en heeft humor. Door met Roelof samen te werken hebben we twee krachten die elkaar goed kunnen aanvullen tijdens trainingen of coachingstrajecten. Roelof is in staat om in korte tijd te kunnen zien waar de knelpunten zijn en waar de mogelijkheden liggen. Door dit snel te kunnen zien kan Roelof goed aangeven wat de juiste prioriteiten zijn. Als bondscoach van het Poolse korfbalteam heeft hij ook de nodige ervaringen om met een groep of individu naar een doel te werken.

Zijn humor, betrouwbaarheid en het vermogen kritisch naar de situatie en zichzelf te kijken maakt Roelof een zeer fijne collega. Ik vind dit zijn grote kracht.’

We leggen de lat samen.

Volg ons op onze socials

Pin It on Pinterest

Share This