wie zijn de T’chers?

Hartger Meihuizen

 

Hartger groeit op in Drenthe en werkt sinds 2002 in het onderwijs. Daarnaast geeft hij trainingen in Nederland en Kenia aan docenten en groepen. In 2012 studeerde hij af aan Move A Mountain Bewustzijnstrainingen.

Als Professional Coach en trainer begeleidt hij groepen en teams bij het vinden van ruimte, kwaliteiten en nodigt hij ook deelnemers uit om zich uit te spreken.

 

Wat zie en merk ik?

Veel teams die de afgelopen periode bij ons zijn geweest lopen tegen dezelfde dingen aan. Er wordt vaak gezegd dat het gezellig en goed is. Als we wat dieper kijken met elkaar, zien we toch dat de basis eigenlijk helemaal niet zo veilig is als het lijkt.

Collega’s die elkaar niet zeggen hoe en wat ze werkelijk vinden en ervaren. 

Ik vind het dapper dat een team durft te kijken naar zichzelf. Durft te vragen om begeleiding. Dat vind ik stoer en eerlijk.

Als ik merk dat mensen zich op een teamdag gaan uitspreken, anders naar elkaar gaan kijken, meer begrip opbrengen voor elkaar, zich bewust worden en kunnen lachen om het gekonkel, dan ben ik blij.

Ik kan mij voorstellen dat dit zweverig klinkt. Ik ben  ervan overtuigd dat teams blijven zweven, als je niet bewust gaat kijken.

Scholen en bedrijven worden beter als mensen handvatten aangereikt krijgen om meer open en meer resultaatgericht te zijn.

 

We leggen de lat samen.

Volg ons op onze socials

Pin It on Pinterest

Share This