Dag uit.

een oerervaring!

Naast verschillende vormen van coaching kunnen wij ook een mooie teamdag organiseren in en rondom het prachtige Holtingerveld! 

Het Holtingerveld is geen Nationaal Park, maar vormt samen met de Nationale Parken Dwingelderveld en Drents-Friese Wold het natuur- en cultuurlandschap van de Drents-Friese grensstreek. Een prachtig natuurgebied dat zich perfect leent voor teamdagen!

Een dag samen doorbrengen buiten de muren van de school of het bedrijf.

We sturen je op pad voor een wandeling met een opdracht in het Holtingerveld. Of je gaat schapendrijven bij de Schaapskooi. Tussendoor word je voorzien van koffie en eigengemaakte taart. Rond het middaguur staat er een heerlijke lunch klaar en om af te sluiten een borrel met bitterbal bij Brasserie OER.  

Schapendrijven (met elkaar) is echt uniek!

Hoe werken jullie als team samen? Wie neemt het voortouw en wie kijkt de kat uit de boom? Wie werkt er samen en wie niet?

Een feestje voor elk team dat wat te vieren heeft, iets wil afsluiten of wil starten!

Wij verzorgen zo’n dag voor jullie op maat, waarbij jullie actief en met een lach bezig zijn. Er zijn ook tal van andere mogelijkheden. Wij staan open voor suggesties.

Verschillende teams hebben al zo’n dag bij ons gehad en ze geven allemaal aan dat de combinatie van de prachtige natuur van het Holtingerveld, het schapendrijven, de wandelingen en de activiteiten uniek is!

Een ervaring die een team weer even helemaal tot plezier en de kern brengt.

Een Oerervaring.

Willen jullie meer informatie? Neem gerust contact met ons op. 

 

 

Volg ons op onze socials

Pin It on Pinterest

Share This